Telefon: (+4) 0745 397 557 / (+4) 0747 835 624    Email: office(at)whitewater.ro

Events

Blog

Cu caiacul pe ape repezi pe Buzău

După 2 zile de rafting pe Jiu şi Buzău am avut o jumătate de zi liberă. Ne-am decis să ne folosim de timp şi ne-am dat cu caiacele şi canoe pe Buzău, traseul amonte de lacul de la Siriu. Cam aşa arăta:

Dacă vreţi să vă daţi cu caiacul în zone asemănătoare, haideţi la şcoala de caiac pe ape repezi din 6-10.06.2012 organizat pe Bâsca şi Buzău.

First paddling in 2012

Finelly we went for paddling last weekend. We spent 3 beautyful days on Fenes, Cerna and Minis rivers.

 

Enjoy the video: 

Expediţie cu caiace în Maramureş

Balázs, aprilie 2011

De mult ne-am propus să mergem în nordul a ţării. E foarte greu să găseşti descrieri sau filme despre pârâurile din acestă regiune, si putem să zicem liniştit că foarte puţini din România au vâslit în aceste zone. ( Deşi din stăinătate mulţi vin aici să vâslească)

De aceea m-am bucurat foarte mult, când Seba a început să organizeze această expediţie, şi m-am şi mirat, cât de mulţi s-au şi înscris, deşi era în aceeaşi weekend cu Paştele.

Read more: Expediţie cu caiace în Maramureş

Palpitaţii pe râul Buzău

În cele din urmă tot a venit ziua în care şi eu puteam să mă duc la o tură de rafting. Am aşteptat de mult timp să pot participa la o tură pe ape repezi cu o barca mare de raft.

De dimineaţă, când deabia mi s-a deschis ochii, mă uita afară prin geam să văd dacă vremea ţine cu min sau nu. Din nefericire tot ploa, aşa cum a făcut în ultimele două săptămâni. Era apă pretutindeni. Deobicei suntem bucuroşi dacă în zilele de dinaintea turei plouă, însă atâta apă şi pentru noi este multă. Dar oricum mergem să vedem locul şi râul fiindcă până acum dintre noi (adică trupa OUTDOOREXPERINCE) nu a fost încă pe râul Buzău.

Read more: Palpitaţii pe râul Buzău

Rentals

Închireri caiace, canoe, rachete de zăpadă, etc

Partners

Magazin online de caiace
 
Magazin online de caiace si accessorii.

Newsletter

Contact

 Outdoor Experience

 Str. Uzinei Nr. 14, Târgu Mureș

 (+4)0745 397 557 / (+4)0747 835 624