Despre îmbrăcăminte, înot, experienţă. etc.

AddThis Social Bookmark Button

Cu ce se mă îmbrac?

În cazul în care vrei să te ne alături la o tură se rafting vei vrea să fii pregătit în totalitate. Nu vei avea nevoie decât de un costum de baie şi eventual un tricou. În zilele însorite va fii binevenit o şapcă, remă de protecţie solară şi apă de băut.

Mă voi uda?

Da. Raftingul sau caiacul este un sport nautic în cele din urmă. Deoarece apele sunt învolburate trecem pe valuri peste praguri, este normal că primim stropuri de apă. Dar nu vă faci grij căci noi vă dăm haine şi încălţări din neopren ce vă va proteja de frig şi de pietrişul de pe mal.

Am nevoie de experienţă?

Nu aveţi nevoie de nici o experienţă să puteţi participa la turele noastre de rafting. Turele noastre sunt concepute în aşa fel încât şi cei fără experienţă să poate să vină şi să se simte extraordinar. Gizii noştrii experimentaţi (atestaţi IRF) de fiecare dată înaintea turei vă explică technica de vâslire şi vă v-a ghida în timpul turei.

Trebuie să fiu fit?

Raftingul şi caiacul este un fel de activitate sportivă aşa că DA necesită mişcare. Deplasarea în direcţia dorită depinde numai de cei care stau în barcă însă acest lucru nu este dificil. Aceste ture nu sunt competiţii de fitness şi nici concursuri. Dar în cazul în care sunt mai multe bărci deodată pe apă încercăm să le ţinem cât se poate  de apropiaţi şi le dictăm o viteză asemănătore. 

Trebuie să ştiu să înot? Barca poate să se răstoarnă?

Dacă trebuie să fii înotător? Răspunsul este DA categoric. Deşi toată lumea primeşte vestă de salvare şi căşti pentru protecţie, însă aceste accesorri nu sunt deajuns. Nu este necesar să fii un înotător priceput dar în cazul în care barca se răstoară să poţi înota la mal. La întrebarea: barca poate să se răstoarne răspunsul este tot Da. Ghizii noştrii experimentaţi au participat la cursuri de salvare pe ape repezi şi sunt atestaţi de Federaţia Internaţională de Rafting vă vor ajuta să ajungeţi în cât mai scurt timp nevătămaţi în bărci sau dacă acest lucru nu este posibil la mal. 

Bacsisul este inclus în preţ?

Nu este inclus în preţ. În cazul în care consideraţi că ghidul dumnevoastră a fost imformativ şi v-a ajutat să petreceţi clipe neuitate vâslind atunci puteţi să-i mulţumiţi prin a da bacsis. Ghizii noştrii petrec mult timp antrenând şi participând la cursuri de dezvoltare pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de turele noastre în siguranţă şi în voie bună. 

Evenimente

Sam Apr 29 @08:00 - 05:00PM
Rafting pe Jiu de 1 mai
Sam Mai 20 @08:00 - 05:00PM
Rafting pe Jiu
Joi Mai 25 @08:00 - 05:00PM
Curs caiac ape repezi-Jiu
Mie Iun 21 @08:00 - 05:00PM
Curs caiac whitewater-Salza Austria

Înscriere la newsletter

Dacă doriţi să primiţi newslettere sau notificări despre reducerile noastre, puteţi să vă inscrieţi aici:

:

Mai multe fotografii

Write a review

Contact

Outdoor Experience
str Uzinei nr 15
Romania
0040745397557
Mobile: 0040747835624

Alţii despre noi

Delia
2012-05-18, 15:56
A fost o experienta frumoasa..:d mersi.. sper sa ne revedem curand..

Parteneri

Magazin online de caiace si accessorii.

Închirieri

Închireri caiace, canoe, rachete de zăpadă, etc